Termoizolatii Braila

TERMOIZOLATII BRAILA - NOUTATI

Termoizolatii Braila - SAKRAL > Vata Bazaltica ROCKWOOL > Motivele pentru care izolatia mansardei ar trebui facuta cu vata bazaltica ROCKWOOL

Motivele pentru care izolatia mansardei ar trebui facuta cu vata bazaltica ROCKWOOL

Publicat: 19 octombrie 2020

Atunci când vorbim de izolatie mansarda este locul unde trebuie alese cele mai bune materiale.

Când ne construim o casă ne concentrăm pe alegerea materialelor eficiente energetic în construcția și izolația pereților.Aruncăm foarte mulți bani pe cărămidă Porotherm, Ytong, izolația peretilor cu polistiren în grosimi generoase, insă ignoram de multe ori complet sau folosim o izolație insuficienta, în cel mai important punct și anume acoperișul.

Știați însă ca pana la 42% din căldura dintr-o casa se pierde prin acoperiș? Există specialiști care spun ca această valoare poate ajunge până la 50%.

Fie ca vorbim de izolatie mansarda sau izolație pod, încercați sa nu ignorați acest capitol. Izolația unei mansarde costa de cele mai multe ori cat un televizor de ultimă generație sau cât o mobila de bucătărie. Însă spre deosebire de aceasta, izolație nu se degradează moral în timp, ba mai mult, investiția se va amortiza în timp.

O izolație a mansardei eficientă îți poate reduce costurile cu încălzirea și răcirea cu până la 40%.

 

Cele 7 beneficii ale izolarii cu vata bazaltica ROCKWOOL

1. Rezistenta la foc - rezistă la temperaturi de peste 1000°C

Produsele de izolație ROCKWOOL sunt extrem de rezistente la foc. Acestea ajută la combaterea incendiului și previne extinderea acestuia. În același timp, nu contribuie la emanarea unor cantități semnificative de fum toxic. Începând de la blocuri de apartamente și până la blocuri turn, de la unități industriale și până la școli aglomerate, calitățile naturale ale bazaltului ne ajută să construim orașe sustenabile și sigure, cu clădiri rezistente la foc.

2. Economie circulara - material reutilizabil și reciclabil

Roca este una dintre cele mai abundente materii prime de pe planetă, însă încă este nevoie să utilizăm mai responsabil resursele planetei noastre.

Sectorul construcțiilor produce o treime din cantitatea totală de deșeuri, mare parte din aceasta ajungând la groapa de gunoi. ROCKWOOL a dezvoltat tehnologia într-un mod care le permite să utilizăm deșeul din aceste alte industrii ca alternativă de materie primă.

3. Robustete - performanță crescută și stabilitate mai mare la costuri reduse

Izolația ROCKWOOL are o structură fizică unică, care își păstrează forma și rezistența în ciuda modificărilor de temperatură sau umiditate. Această stabilitate dimensională înseamnă că performanța rămâne nemodificată, deceniu după deceniu, asigurând astfel economisiri pe întreaga durată de viață a clădirii. Datorită structurii sale fibroase inteligente, vata minerală bazaltică ROCKWOOL este ușor de montat. Se adaptează la toate tipurile de neregularități fără să lase spații libere în stratul izolant și fără să se deformeze. Acest lucru ajută la menținerea în interior a căldurii și a aerului proaspăt, păstrând confortul interior.

4. Beneficii acustice - blochează, absoarbe și îmbunătățește sunetele

Protecția de zgomotele nedorite poate avea un efect pozitiv asupra psihicului nostru, capacității de învățare și comportamentului social. Produsele ROCKWOOL au o densitate mare, lucru care le face extrem de rezistente la fluxul de aer și excelente la reducerea zgomotului și atenuarea sunetelor, asigurându-se că și cea mai zgomotoasă infrastructură devine mai silențioasă.

5. Proprietati termice - economisește energie prin menținerea unei temperaturi și climat interior optim

Mentinerea temperaturii poate reduce semnificativ costurile cu incalzirea, racirea si ventilarea, contribuind in acelasi timp la reducerea amprentei de carbon a cladirii. Izolatia ROCKWOOL este un material flexibil, care functioneaza precum un buffer impotriva fluctuatiilor de temperatura.

6. Estetica - imbină performanța cu avantajele estetice

Mediile în care oamenii preferă să petreacă timpul pot îmbunătăți interacțiunea socială și pot face din cartierele de locuințe medii mai sigure și mai sănătoase. Pentru a crea locuințe inspiraționale, arhitecții au avut nevoie de materiale flexibile și versatile din punct de vedere estetic, care să permită realizarea spațiilor frumoase oriunde. Prin combinarea aspectelor estetice cu performanța ridicată a produselor, ROCKWOOL poate crea aceste spații armonioase care protejează și oferă totodată siguranță la foc, performanță acustică și termică, durabilitate și circularitate. ROCKWOOL a valorificat frumusețea naturală și adaptabilitatea bazaltului pentru a permite arhitecților să îl exploateze și să îl personalizeze într-o gamă aproape infinită de culori, configurații și forme.

7. Proprietati de gestionare a apei

Vata minerală bazaltică poate fi utilizată pentru a absorbi sau respinge apa, precum și pentru a asigura recircularea acesteia într-o seră, rezolvând o serie de probleme din lanțul de aprovizionare cu alimente proaspete, precum lipsa resurselor și a nivelurilor de producție. Produsul Grodan ajută fermierii din toată lumea să cultive - utilizând cu 75 la sută mai puțină apă decât fermierii care cultivă în sol.

 

 

 

Termoizolatii Braila

Termoizolatii Braila, Termoizolatii DEKO si Vata Bazaltica ROCKWOOL
Contact
TERMOIZOLATII Braila Tulcea
www.Sakral.ro
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram